Bliv kongresvært|få gratis hjælp af Wonderful Copenhagen|
Martin Heiberg

Et værtskab rummer mange gevinster

Det kræver en betydelig indsats at være vært for en international kongres, men det er en indsats, som både fagligt, socialt og prestigemæssigt rummer mange gevinster. Og med Wonderful Copenhagen Kongres i ryggen kan det sagtens harmonere med det daglige arbejde. Fordelene er mange:

Styrk dit internationale netværk

Værtskab for en international kongres skaber fundamentet for personlige netværk og relationer, som kan initiere et fremtidigt samarbejde med internationale kolleger. Som vært for en kongres får man mange nye kontakter, som samtidig giver en masse ny viden.

Eksponer din forskning og dine resultater

Værtskabet i forbindelse med en kongres er en unik mulighed for at sætte fokus på dit fag- ellers forskningsområde. Du får mulighed for at fremvise dine kompetencer, resultater og produkter over for dine internationale kollegaer og får samtidig større offentlig bevågenhed på din forskning.

Tiltrækning af viden og talent

Værtskabet for en kongres danner grobund for at tiltrække dygtige, internationale forskere og dermed en kvalitetsstyrkelse af forskning og udvikling i Danmark.

Træk faglige og økonomiske ressourcer til området

Ud over det faglige udbytte har internationale kongresser også en betydelig økonomisk og samfundsmæssig effekt De skaber nye arbejdspladser, og København bliver sat på verdenskortet. Det har en stor markedsføringsmæssig værdi, som kommer mange brancher i området til gode.

 

 

Del denne side

Kontakt os:

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med en kongres.

cvb@woco.dk

Tlf. +45 3325 7400