Rex&Lindeborgh a/s | Copenhagencvb

Rex&Lindeborgh a/s


Lad vores professionelle værtinder og værters indsats være en del af din kommende events succes.

Ved at vælge Rex & Lindeborgh får du en pålidelig samarbejdspartner med mange års erfaring. Vi er specialiseret i at servicere kongresser og andre arrangementer med professionelt personale.

Vores grundige ansættelsesprocedurer sikrer, at alle vores værtinder og værter er motiverede og proaktive i enhver udfordring de møder. Vi er blevet et af de førende bureauer indenfor event personale, med rekruttering til både nationale og internationale kunder. Gennem det seneste årti har vi bemandet en lang række events for vore kunder med et antal svingende fra nogle få til langt over 100 værtinder og værter m.m. pr. event

Størstedelen af vores medarbejdere har flere års erfaring inden for forskellige event funktioner eller lignende service relaterede job, og er derfor fortrolige med de pågældende opgaver. Sprogligt dækker vores medarbejdere ca. 30 hovedsprog i forskellige kombinationer og assisterer selvfølgelig gerne når sproglige færdigheder er et ønske.

Alle vores værter og værtinder er også udvalgt på baggrund af deres personlighed, hvilket betyder at de er motiverede, servicemindede og proaktive. De kan udfylde mange opgaver indenfor:

- Auditorium overvågning
- Badgecontrol
- Bag packing
- Garderobe
- Dispatcher
- Uddeling af materiale
- Hospitalitydesk
- Informationsskranke
- IT assistance
- Meet&Greet
- Mikrofon holdere
- Personlig assisent
- Promotion
- Registrering
- Servering
- Shuttle
- Standværtinde
- Supervisor-funktion
- Transfer
- VIP-service
- Servering

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Kjeld Langes Gade 14
1367 København K

Telefon

+45 33 11 12 14

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.563026799
Latitude : 55.6833925