The Meeting Planners | Copenhagencvb

The Meeting Planners

"Siden 2009 har TMP været vores mødeplanlægger i mindst et videnskabeligt møde hvert år. Personalet er altid engageret og dedikeret i planlægningsprocessen samt onsite. Jeg kan stærkt anbefale The Meeting Planners til fremtidige konferencer. "

Prof. Dr. Poul Jennum, Glostrup Hospital & Københavns Universitet

Mere end bare logistik
The Meeting Planners (TMP) tilbyder professional udførelse af resultatorienterede møder. I TMP designer, arrangerer og organiserer vi events såsom kongresser, årsmøder, corporate møder, udstillinger, incentives, seminarer og konferencer.

Med stor erfaring i at afvikle store og komplekse, internationale events på tværs af mange forskellige kunder og sektorer, tilbyder vi totalløsninger indenfor PCO og DMC ydelser. Vi varetager alle opgaver i forbindelse med planlægning, logistik, ”on site” afvikling og support, kommunikation, audiovisuelt udstyr samt sparing omkring abstracts og akademisk indhold.

Med mange års erfaring bag vores team, står I godt rustet til at få et vellykket arrangement.

Vi er arbejdsstyrken bag jer, der guider, rådgiver og trækker i alle trådene.

Vi designer, arrangerer og afholder arrangementer, såsom kongresser, firmaarrangementer, udstillinger, årsmøder og mindre konferencer.

• vi har stærke internationale netværk og et ry for at levere et højt serviceniveau.
• vi sætter en ære i at levere resultater for virksomheder, foreninger og den offentlige sektor.
• vores tilgang er systematiseret og meget ansvarlig.

Vores fornemmeste mål er at realisere jeres ønsker og budskaber. Det deltagere skal møde, se, høre og mærke på jeres arrangement skal leve 100% op til forventninger og målsætning.

 

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Lyngby Hovedgade 44A, 1
2800 Kgs. Lyngby

Telefon

+45 60217421