Gratis hjælp til at vinde og planlægge en kongres

I Wonderful Copenhagen Kongres er det vores opgave at gøre det lettere at tiltrække internationale møder og kongresser til København.

Vi hjælper bl.a. med at udarbejde budmateriale, arrangere besøg for beslutningstagere og skabe kontakt til lokale leverandører og samarbejdspartnere i mødebranchen. Vi er en non-profit organisation og alle vore services er gratis.

Har du brug for hjælp til at byde på en kongres eller en konference, så hiv fat i os. Skriv til os på kongres@woco.dk eller ring til os på tel 3325 7400

Kommende events

Få hjælp af en professionel kongresarrangør til det praktiske

Hvis det er første gang, du skal arrangere et møde eller kongres eller i øvrigt har behov for lokal ekspertise, så kan det være en god idé at alliere sig med en professionel kongresarrangør (PCO) eller et incoming bureau (DMC).

Søg i vores venue finder

I Region Hovedstaden finder du en lang række møde- og konferencefaciliteter med plads til få personer og op til flere tusinde. Find inspiration her.

Værktøjskasse for kongresværter

Her finder du et udvalg af håndbøger, billeder, film m.m.

Registrer din konference

Så publicerer vi den på vores online kongreskalender.

Se hvad vi kan hjælpe dig med

Hos Wonderful Copenhagen har vi et indgående kendskab til byens kongresfaciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig.

Vi hjælper med budmaterialet

Vi tilbyder skræddersyede budmaterialer (bids).

Download billeder af København

I vores Mediacenter kan du finde masser af billeder fra København til at promovere din event.