Kom godt i gang

I Wonderful Copenhagen Kongres er det vores opgave at gøre det lettere at tiltrække internationale møder og kongresser til København. Derfor stiller vi vores brede viden, erfaring og ekspertise gratis til rådighed for dig, der ønsker at bringe en kongres til København.

Vi har et indgående kendskab til byens faciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig. Vi hjælper også med at udarbejde budmateriale, lobbyarbejde, besøg for beslutningstagere samt med at skabe kontakt til lokale leverandører og samarbejdspartnere i mødebranchen.

Skriv til os på kongres@woco.dk eller ring til os på tel 3325 7400

Kommende events

Brug for en professionel kongresarrangør?

Hvis det er første gang, du skal arrangere et møde eller kongres eller i øvrigt har behov for lokal ekspertise, så kan det være en god idé at alliere sig med en professionel kongresarrangør (PCO) eller et incoming bureau (DMC).

Søg i vores venue finder

I Region Hovedstaden finder du en lang række møde- og konferencefaciliteter med plads til få personer og op til flere tusinde. Find inspiration her.

Værktøjskasse for kongresværter

Her finder du et udvalg af håndbøger, billeder, film m.m.

Registrer din konference

Så publicerer vi den på vores online kongreskalender.

Se hvad vi kan hjælpe dig med

Hos Wonderful Copenhagen har vi et indgående kendskab til byens kongresfaciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig.

Vi hjælper med budmaterialet

Vi tilbyder skræddersyede budmaterialer (bids).

Download billeder af København

I vores Mediacenter kan du finde masser af billeder fra København til at promovere din event.