Kom godt i gang

I Wonderful Copenhagen Kongres er det vores opgave at gøre det lettere at tiltrække internationale møder og kongresser til København. Derfor stiller vi vores brede viden, erfaring og ekspertise gratis til rådighed for dig, der ønsker at bringe en kongres til København.

Vi har et indgående kendskab til byens faciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig. Vi hjælper også med at udarbejde budmateriale, lobbyarbejde, besøg for beslutningstagere samt med at skabe kontakt til lokale leverandører og samarbejdspartnere i mødebranchen.

Skriv til os på kongres@woco.dk eller ring til os på tel 3355 7400

Søg efter mødefaciliteter

Benyt vores venue finder og find møde- og konferencefaciliteter til dit næste møde.

Kommende events

Det hjælper vi med

Hos Wonderful Copenhagen har vi et indgående kendskab til byens faciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig. Læs her hvad vi tilbyder.

Registrer din konference

Så publicerer vi den på vores online kongreskalender

Værktøjskasse for kongresværter

Her finder du et udvalg af håndbøger, billeder, film m.m.

Søg efter mødefaciliteter

I Region Hovedstaden finder du en lang række møde- og konferencefaciliteter med plads til få personer og op til flere tusinde. Find inspiration her.

Play Video

Få gode råd fra tidligere kongresværter - klik her

Se tidligere kongresværter fortælle om, hvorledes værtskabet for en international kongres bl.a. har ført til en øget eksponering af deres fagområder.

Vi hjælper med budmaterialet

Vi har mange års erfaring med at byde på internationale kongresser og hjælper med at udarbejde individuelle budmaterialer (bids).