Kom godt i gang

I Wonderful Copenhagen Kongres er det vores opgave at gøre det lettere at tiltrække internationale møder og kongresser til København. Derfor stiller vi vores brede viden, erfaring og ekspertise gratis til rådighed for danske organisationer, foreninger, videnskabelige selskaber og virksomheder, der ønsker at bringe et møde eller konference til hovedstaden.

Vi hjælper bl.a. med at udarbejde budmateriale, lobbyarbejde, besøg for beslutningstagere samt kontakt til lokale leverandører og samarbejdspartnere i mødebranchen.

Kongreskalender
Kommende events

Brug for en professionel kongresarrangør?

Hvis det er første gang, du skal arrangere et møde eller kongres eller i øvrigt har behov for lokal ekspertise, så kan det være en god idé at alliere sig med en professionel kongresarrangør (PCO) eller et incoming bureau (DMC).

Det hjælper vi med

Hos Wonderful Copenhagen har vi et indgående kendskab til byens faciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig. Læs her hvad vi tilbyder.

Hvorfor blive kongresvært?

Der mange gode grunde til at stå i spidsen for en international kongres i København. Læs om nogle af alle de fordele, du kan få ud af det.

Sådan planlægger du en international kongres

Hør hvad der er vigtigt, når du skal planlægge en international kongres og se hvad Wonderful Copenhagen kan være behjælpelige med.

Sådan byder du på en international kongres

Sådan markedsfører du en international kongres

Hør hvorfor det er vigtigt at promovere din internationale kongres, og se hvordan Wonderful Copenhagen kan være behjælpelige hermed.

Wonderful Copenhagen - en stærk samarbejdspartner

Vi hjælper med budmaterialet

Vi har mange års erfaring med at byde på internationale kongresser og hjælper med at udarbejde individuelle budmaterialer (bids) til det møde, den konference eller kongres, du ønsker at tiltrække til København.

Værktøjskasse for kongresværter

Her finder du et udvalg af håndbøger, billeder, film m.m.

Gode råd til kommende kongresværter

Få gode råd og tips fra en tidligere vært

Registrer din konference

- så bliver den vist på vores møde- og kongreskalender

Planlæg dit møde eller konference

Find oversigt over mødefaciliteter, arrangører, transport m.m.