Experiencepartner A/S | Copenhagencvb

Experiencepartner A/S

ExperiencePartner A/S er et live kommunikations bureau, der beskæftiger sig både med konferencer og events. Vi har forenet erfaringer og indsigt fra begge typer for at kunne skabe en effektiv organisation baseret på stærk projektledelse, logistik håndtering, produktion og innovation.

Vi er overbeviste om, at indholdsdrevet er et effektivt redskab til at forme, udbygge, styrke og vedligeholde de stedse vigtigere relationer  – uanset anledningen (det være sig alt fra ledelseskonference til produktlanceringer) og målgruppen.

I den konstante kamp for opmærksomhed, er det at skabe unik og markant kommunikation, der bliver bemærket og forbliver i modtager gruppens bevidsthed længst muligt, af største vigtighed.

Med et vågent øje for alle de mange aspekter forbundet med den dynamiske proces – kreativ sparring, logistik, projektstyring og budget – er vores mål at tilsikre opnåelsen af det bedst mulige udbytte og den største værdi.

Experiencepartner består af et meget erfaren medarbejder stab, der har arbejdet med bade nationale og internationale klienter, både i landet og uden for landets grænser gennem de sidste 15 år – altid med fokus på udbyttet, værdien og opnåelse af de definerede mål.

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Århusgade, 130, 1.
0000 dummy

Telefon

+45 3296 0961

Fax

+45 7024 7570