EnerJy Meetings & Events Aps | Copenhagencvb

EnerJy Meetings & Events Aps


Med mere end 30 års erfaring i branchen og med en kombineret baggund fra såvel DMC som kreativ produktion, leverer EnerJy omhyggelig og innovativ logistik og kreative produktionsløsninger.

Du kan vide dig sikker på, at at vi har viden og erfaring til at sammensætte perfekte produktionsløsninger, men hvis du har mødt os, vil du også vide, at vi samtidig tilfører en helt ny EnerJy.

Sammen ønsker vi at bringe denne energi videre til vores kunder og deres events. Hvad enten det drejer sig om at introducere de nordiske landes charme og magi eller ved at producere et fejlfrit businessforurum på et hvilken som helst hjørne af kloden, vil EnerJy tilføre den magi, der bliver husket.

Vi er erfarne, og vi er omhyggelige. Alligevel tillader vi ikke at tidligere opgaver er andet end lektioner og erfaring. Vi ønsker, at hver enkelt opgave bliver løst bedre, anderledes og mere inspirerende ende den foregående. Vores mål er aldrig at være tilfredse men altid at kunne tilføre en ny drejning eller nuance, der vil gøre en forskel. Til eventen, til showet og til logistikken.

Vores største kompetance er vores internationalitet kombineret med det faktum at vores team har den ægte kombination af kreativ produktion og logistik - den særlige kombination der giver mulighed for perfektion.

Vi er stolte af vores påstand om at være det mest internationale bureau i Skandinavien.

Vores udvidede familie er intet mindre end formidabel. Vi har den "rigtige" person til ethvert job og vores netværk af leverandører og samarbejdspartnere rækker vidt. Vi vil til enhver tid kunne tage fat på løsning af en hvilken som helst opgave, da vi altid vil have de rigtige kontakter til at opnå perfekte løsninger, uanset hvor i verden det kræves.

Del denne side

Opdateret af:

Wonderful Copenhagen redaktion@woco.dk
 

Kontakt

Adresse

Islevdalvej 186
2610 Rødovre

Telefon

+45 30673104

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.433563999
Latitude : 55.701054