Alt om kongres 2016

Alt om Kongres er en årlig konference om værtskab for internationale møder og kongresser, hvor du kan du få svar på en lang række praktiske spørgsmål omkring tiltrækning og planlægning af internationale kongresser i København.

Alt om Kongres afholdes i år onsdag d. 23. november i et samarbejde mellem Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School, Region Hovedstaden og Wonderful Copenhagen.

Hvem kan deltage? Alt om Kongres er forbeholdt ansatte ved Region Hovedstadens universiteter, hospitaler og øvrige vidensmiljøer, der overvejer at invitere en kongres til København, eller som skal afholde en kongres.

 

Tilmeld dig Alt om Kongres 2016 her

Det er gratis at deltage og fuld forplejning samt transport under arrangementet er inkluderet. Der er kun et begrænset antal pladser.

KU: Værtskab for kongresser gør stor gavn

Kim Brinckmann, Vicedirektør for Forskning & Innovation på Københavns Universitet, fortæller hvorfor værtskab for kongresser gør stor gavn for videnmiljøerne.

DTU: Værtskab for kongresser er med til at sikre, at man kan tiltrække det rigtige talent

Hør Anders Bjarklev, Rektor ved Danmarks Tekniske Universitet, fortælle om internationale kongressers betydning for videnmiljøerne.

Se programmet for dagen her

Her kan du se det spændende program, hvor du bl.a. vil opleve en række forskellige mødesteder i København.

CBS: Værtskab for konferencer muliggør forskningssamarbejder

Forskningsdekan Peter Møllgaard fra CBS fortæller om værdien af værtskaber for internationale konferencer.

KU SUND: Kongresser styrker universiteternes rolle og netværk internationalt

Hør Sven Frøkjær, Prodekan for Det Sundhedsvidenskabelig Fakultet ved Københavns Universitet, fortælle om hvordan kongresser gavner universiteterne og videnmiljøerne.

 

 

Læs mere om Alt om Kongres

Alt om Kongres afholdes i samarbejde mellem Københavns Universitet, DTU, CBS, Region Hovedstaden og Wonderful Copenhagen.