Alt om kongres 2016

Alt om Kongres er en årlig konference om værtskab for internationale møder og kongresser, hvor du kan du få svar på en lang række praktiske spørgsmål omkring tiltrækning og planlægning af internationale kongresser i København.

Alt om Kongres afholdes i år onsdag d. 23. november i et samarbejde mellem Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School, Region Hovedstaden og Wonderful Copenhagen.

Hvem kan deltage? Alt om Kongres er forbeholdt ansatte ved Region Hovedstadens universiteter, hospitaler og øvrige vidensmiljøer, der overvejer at invitere en kongres til København, eller som skal afholde en kongres.

 

Tilmeld dig Alt om Kongres 2016 her

Det er gratis at deltage og fuld forplejning samt transport under arrangementet er inkluderet. Der er kun et begrænset antal pladser.

Se hvad vi kan hjælpe dig med

Hos Wonderful Copenhagen har vi et indgående kendskab til byens kongresfaciliteter og muligheder – og vi deler gerne vores viden med dig.

Læs mere om Alt om Kongres

Alt om Kongres afholdes i samarbejde mellem Københavns Universitet, DTU, CBS, Region Hovedstaden og Wonderful Copenhagen.